Zo ben ik begonnen

Genealogie.

Het is allemaal begonnen met een brief die ik van mijn vader heb gekregen, die was geschreven door een oom van mijn vader in 1989. Hierin deed hij uitleg over de stamboom waarmee hij bezig was. Hij vroeg aan mijn vader of hij de familie gegevens kon verzamelen van de tak van de familie die in Brunssum en omgeving wonen.

Een paar jaar later begon ik zelf te denken wat dit allemaal inhield.

In het begin van 2004 ben ik zelf begonnen met het onderzoeken naar mijn voorouders.

Tot nu toe heeft mijn onderzoek voornamelijk plaatsgevonden op het internet.

Verder wil ik ook Edo van Laecke bedanken. Met Edo ben ik ook via internet in contact gekomen, bij hem heb ik ook diverse gegevens van de site gehaald http://www.vanlaecke.nl

En verder wil ik nog Jan en Rob Corba bedanken voor de gegevens die ik van hun heb gekregen.

Jan is helaas in 2010 op 59 jarige leeftijd overleden.

En dan heb ik ook nog gegevens van Yolanda Lippens gebruikt, deze heb ik bij haar van de site gehaald. Dit wel met toestemming natuurlijk. Yolanda bedankt hiervoor https://www.yory.nl Op de site van Yolanda Lippens staan nog veel meer interessante gegevens, over Genealogie. Neem eens de moeite om hier te gaan kijken.

En verder wil ik iedereen bedanken die ik vergeten ben.

Ik wil wel verder gaan met het zoeken alleen de archieven die ik moet gaan bezoeken liggen in het Oosten en het Noorden van Nederland.

Aangezien ik nog een (zeer drukke) baan heb zal dit er voorlopig nog niet in zitten

H. Corba copyright © 2004-2024

Laatst gewijzigd: 15 juni 2024

Contact: info@corbastamboom.nl

Scroll naar boven